0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Статті

  • Шліфування металевих, дерев'яних і пластмасових деталей виконується електроінструментом і ручними напилками. Напилки не вимагають особливих навичок роботи, не залежать від палива або електрики, тому широко застосовуються в багатьох сферах. У блозі інтернет-магазину Yato ми зібрали корисну інформацію про види напилків по металу, дереву та іншим матеріалам.
    19 квітня 2024
  • Важлива умова якісного складання конструкцій різного призначення - надійність фіксації деталей і заготовок. Інформація про те, як вибрати струбцину, допоможе придбати необхідний інструмент і уникнути зайвих витрат. У каталозі бренду Yato представлений найширший асортимент інструментів, призначених для тимчасової фіксації елементів конструкцій.
    18 квітня 2024
  • Будь-які сучасні транспортні засоби - від скутера до трактора - мають масу електроніки, але часто акумулятор виявляється незарядженим тоді, коли в ньому є нагальна потреба. Це може бути пов'язано із забутими і увімкненими на всю ніч фарами, відчиненими дверима або сильними морозами. З настанням холодів акумулятори починають втрачати заряд швидше, масло в моторі загусає, і стартеру дедалі складніше запустити двигун. Щоб екстрено підзарядити акумулятор, що сів, і запустити стартер, застосовуються пуско-зарядні пристрої. Цей прилад має завжди бути в гаражі або багажнику. Розглянемо докладніше, як вибрати пуско-зарядний пристрій.
    18 березня 2024
  • Для роботи з кріпленням, що має різьбу, необхідно використовувати викрутку. Існує велика кількість різновидів таких інструментів. Під час купівлі важливо знати, як вибрати викрутку. Вона повинна володіти необхідними характеристиками й бути призначеною для роботи з кріпленням, яке використовується в роботі.
    18 березня 2024
  • У побуті та на виробництві трапляється безліч усіляких ситуацій, коли в окремі місця, де потрібно виконати певні дії, не дістає основне освітлення або його там просто немає. У таких випадках виникає необхідність у ліхтарику. Ось тільки як вибрати потужний ліхтарик правильно в морі різних моделей на ринку - питання не з простих.
    14 лютого 2024
  • Наявність магістральної електрики - постійна необхідність, але вона доступна далеко не завжди. Можливі ситуації, коли у квартирі або будинку зникає електрика або виникає необхідність скористатися електрообладнанням там, де поки що не підведена стандартна проводка. Знаючи, як вибрати інвертор, як зручний і ефективний спосіб розв'язання проблеми його використовують разом із джерелом постійного струму. Як джерело живлення зазвичай застосовують акумулятор на 12 В.
    14 лютого 2024
  • Ручний фрезер - універсальний інструмент для роботи по дереву, який дозволяє ефективно виконувати безліч видів обробки. Він допомагає в тих випадках, коли необхідно виконувати пропили, знімати шар, створювати різні види з'єднань. Цей інструмент корисний як професіоналу, так і домашньому майстру. Кожному варто розібратися в тому, як вибрати фрезер по дереву відповідно до наявних вимог.
    24 січня 2024
  • Не завжди насос виявляється зручним інструментом для підкачки шин автомобіля. Нерідко кращі результати показує компресор - потужніший і ефективніший прилад. Як вибрати автомобільний компресор правильно серед великої кількості моделей, типів і категорій, пропонованих сучасним ринком, вирішити непросто. Детальний опис різновидів і функцій допоможе визначити відповідний варіант.
    24 січня 2024
  • Бурхливий розвиток електроніки та перехід промисловості на використання мініатюрних друкованих плат став основною причиною появи паяльних станцій. У цих наборах, крім самого паяльника, передбачені додаткові елементи та пристрої, що дають змогу значно полегшити й прискорити процес пайки, демонтаж електронних елементів і друкованих плат. Однак багато електронників-початківців або просто аматорів, та й професійні фахівці не завжди можуть правильно вирішити питання, як вибрати паяльну станцію.
    14 грудня 2023
  • Для повноцінної роботи тримерам необхідне технічне обслуговування і своєчасна заміна витратних матеріалів: ножів, дисків і котушок з волосінню. Волосінь є чи не найголовнішим елементом, який дає змогу ефективно і швидко косити траву. Зручність роботи тримерів багато в чому залежить від якості котушки з волосінню, простоти її заміни та обслуговування. Розберемося докладніше, як вибрати котушку для тримера.
    13 грудня 2023
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.