0
Мій кошик
Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Статті

  • Промислові озонатори потрібні в багатьох напрямках, що обумовлює стабільний попит на якісне обладнання. Для вдалої покупки необхідно знати, як вибрати промисловий озонатор відповідно до цілей придбання та умов експлуатації, за якими критеріями слід вибирати обладнання та які вимоги пред'являти до пристроїв. Інтернет-магазин Yato пропонує широкий вибір якісних інструментів різного призначення та функціоналу у широкому ціновому діапазоні.
    22 травня 2024
  • Під час виконання будівельних, ремонтних та інших робіт може виникнути необхідність зафіксувати або утримати деталь, відпустити або затиснути різьбу. У каталозі інтернет-магазину Yato представлений найширший асортимент губцево-шарнірних пристроїв. Тут ви зможете підібрати якісний інструмент для швидкого і безпечного виконання робіт. Однак майстру без досвіду буває нелегко вирішити, як вибрати плоскогубці. Пропонуємо докладний посібник із вибору.
    17 травня 2024
  • Шліфування металевих, дерев'яних і пластмасових деталей виконується електроінструментом і ручними напилками. Напилки не вимагають особливих навичок роботи, не залежать від палива або електрики, тому широко застосовуються в багатьох сферах. У блозі інтернет-магазину Yato ми зібрали корисну інформацію про види напилків по металу, дереву та іншим матеріалам.
    19 квітня 2024
  • Важлива умова якісного складання конструкцій різного призначення - надійність фіксації деталей і заготовок. Інформація про те, як вибрати струбцину, допоможе придбати необхідний інструмент і уникнути зайвих витрат. У каталозі бренду Yato представлений найширший асортимент інструментів, призначених для тимчасової фіксації елементів конструкцій.
    18 квітня 2024
  • Будь-які сучасні транспортні засоби - від скутера до трактора - мають масу електроніки, але часто акумулятор виявляється незарядженим тоді, коли в ньому є нагальна потреба. Це може бути пов'язано із забутими і увімкненими на всю ніч фарами, відчиненими дверима або сильними морозами. З настанням холодів акумулятори починають втрачати заряд швидше, масло в моторі загусає, і стартеру дедалі складніше запустити двигун. Щоб екстрено підзарядити акумулятор, що сів, і запустити стартер, застосовуються пуско-зарядні пристрої. Цей прилад має завжди бути в гаражі або багажнику. Розглянемо докладніше, як вибрати пуско-зарядний пристрій.
    18 березня 2024
  • Для роботи з кріпленням, що має різьбу, необхідно використовувати викрутку. Існує велика кількість різновидів таких інструментів. Під час купівлі важливо знати, як вибрати викрутку. Вона повинна володіти необхідними характеристиками й бути призначеною для роботи з кріпленням, яке використовується в роботі.
    18 березня 2024
  • У побуті та на виробництві трапляється безліч усіляких ситуацій, коли в окремі місця, де потрібно виконати певні дії, не дістає основне освітлення або його там просто немає. У таких випадках виникає необхідність у ліхтарику. Ось тільки як вибрати потужний ліхтарик правильно в морі різних моделей на ринку - питання не з простих.
    14 лютого 2024
  • Наявність магістральної електрики - постійна необхідність, але вона доступна далеко не завжди. Можливі ситуації, коли у квартирі або будинку зникає електрика або виникає необхідність скористатися електрообладнанням там, де поки що не підведена стандартна проводка. Знаючи, як вибрати інвертор, як зручний і ефективний спосіб розв'язання проблеми його використовують разом із джерелом постійного струму. Як джерело живлення зазвичай застосовують акумулятор на 12 В.
    14 лютого 2024
  • Ручний фрезер - універсальний інструмент для роботи по дереву, який дозволяє ефективно виконувати безліч видів обробки. Він допомагає в тих випадках, коли необхідно виконувати пропили, знімати шар, створювати різні види з'єднань. Цей інструмент корисний як професіоналу, так і домашньому майстру. Кожному варто розібратися в тому, як вибрати фрезер по дереву відповідно до наявних вимог.
    24 січня 2024
  • Не завжди насос виявляється зручним інструментом для підкачки шин автомобіля. Нерідко кращі результати показує компресор - потужніший і ефективніший прилад. Як вибрати автомобільний компресор правильно серед великої кількості моделей, типів і категорій, пропонованих сучасним ринком, вирішити непросто. Детальний опис різновидів і функцій допоможе визначити відповідний варіант.
    24 січня 2024
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.