Жодному водію, який любить екстремальне водіння, або ж часто вибирається в гори на машині, не обійтися без якісної лебідки фірми Yato. Саме в цій статті ми розповімо, як вибрати лебідку, яка вас ніколи не підведе і ви нею залишитеся задоволені.

В цій статті:

Види лебідок і їхнє призначення

Для початку давайте розберемо, які види лебідок Yato взагалі існують. Після того як ви будете знати все про цей інструмент, вам буде набагато легше зробити свій вибір.

Почнемо з того, що всі лебідки діляться за типом живлення на чотири види.

Тип живлення

Головна особливість

Електричний

  • Найбільш поширений тип лебідок.
  • Підключається і живиться від автомобільного акумулятора.

Гідравлічний

  • Складна в користуванні в порівнянні з іншими лебідками.
  • Висока ціна.
  • Працює безшумно.

Механічний

  • Підключається до двигуна автомобіля.
  • Відсутній власний двигун.

Ручний

  • Працює за рахунок механічної сили.
  • Не потрібно додатково підключати до електроенергії.

Як вибрати лебідку для позашляховика?

Що стосується позашляховиків, то тут без лебідки Yato не обійтися вже точно. Це єдиний пристрій, який допоможе зрушити з місця застряглий позашляховик.

Щоб знати, як вибрати лебідку для автомобіля (позашляховика) рекомендуємо запам'ятати кілька корисних порад.

  1. Для того щоб розрахувати тягове зусилля лебідки Yato для вашого автомобіля, необхідно повну масу машини помножити на два. Ця сума і буде необхідним тяговим зусиллям лебідки.
  2. Щоб встановити лебідку, потрібна спеціальна площадка, яка кріпиться до елементів кузова або рами.
  3. Матеріал, з якого виготовлений трос. У зв'язку з тим, що під час використання лебідки величезне навантаження припадає на трос, рекомендуємо вибирати його з міцного синтетичного матеріалу. У такому випадку ви зможете не переживати, чи витримає він навіть дуже великі навантаження.
  4. Довжина троса. Важливо також вибирати довгий трос. Середня оптимальна довжина троса для позашляховиків вважається близько 30 метрів.

Лебедка Yato.

Як вибрати ручну лебідку Yato?

Ручна лебідка Yato вважається самим простим і дешевим способом витягнути застрягле авто зі снігу, болота або інших непередбачених обставин. Якщо ви вирішили купити ручну лебідку, рекомендуємо звернути увагу на кілька найважливіших моментів.

В першу чергу, необхідно знати, що ручні лебідки діляться ще на кілька видів. Найпопулярнішими є важелі і барабанні ручні лебідки. Наприклад, якщо розглядати важільні лебідки, то тут конструкція дуже проста. Складається така лебідка зі сталевої рами і самого механізму, який розташований з внутрішньої її сторони. Головним і незамінним компонентом лебідки вважається храповик, за допомогою якого фіксується трос в натягнутому стані.

У свою чергу, лебідки барабанного типу складаються з барабана, на який намотується трос.

Необхідно відзначити, що великою перевагою ручних лебідок є ще їх компактність і невелику вагу. Наприклад, якщо розглядати тросову систему важеля лебідку Yato (моделі YT-5913), її дуже зручно завжди возити з собою. Важить вона всього 4 кілограми, при тому, що тягове зусилля її становить 1 325 кілограми. Ви часто питаєте: яку лебідку вибрати для демонтажу двигуна авто? Саме така лебідка впорається легко з поставленим завданням.

Також варто врахувати, що барабанні і важільні лебідки можна використовувати як для буксирування авто, так і на будівельних майданчиках.

Лебедка ручная Yato.

Як вибрати лебідку для квадроцикла?

Не тільки автомобілісти, а й ті, хто любить поганяти на квадроциклі по горах, мають потребу в гарній лебідці бренду Yato. При виборі лебідки для квадроцикла також необхідно виходити з індивідуальних потреб. Наприклад, для того щоб ви могли підібрати цей інструмент правильно для квадроцикла, необхідно визначити, яке тягове зусилля вона повинна мати. Вже після цього можна дивитися і по інших критеріях інструменту.

Лебедка Dragon Winch.

Лебідка Yatо: як вибрати?

Якщо проаналізувати всю інформацію і пропозиції на ринку, то перед покупкою лебідки, необхідно не забувати про декілька параметрів:

  1. Розмір. Залежно від потреб і подальшого використання, необхідно вибирати розмір лебідки. Якщо вам доведеться нею витягати дуже великі машини, то краще за все купити лебідку з довгим тросом і великою вагою. Так як маленькі просто не зможуть впоратися з ними. Практично всі лебідки мають вантажопідйомність до 3-х тонн, якщо цього недостатньо, то можна знайти спеціалізовані варіанти, які здатні піднімати і до 15-ти тонн.
  2. Конструкція. Лебідка для автомобілів повинна бути міцною і якісною. Тому, рекомендується вибирати лебідки тільки перевірених виробників (таких, як фірма Yato), щоб уникнути підробок та інших серйозних проблем.
  3. Трос. Це один з найголовніших атрибутів лебідки. Саме тому до тросу потрібно особливу увагу: матеріал, діаметр, довжина і т.п.
  4. Відгуки покупців. Перед будь-покупкою, в тому числі і інструментів, необхідно знайти в інтернеті всю необхідну інформацію і відгуки людей, які вже купували цей інструмент. Вони, як ніхто інший, детально розпише про всі плюси і мінуси користування. Наприклад, має хороші відгуки і вже багато років на ринку України присутня бренд Yato.

Лебідка Yatо: де купити?

Якщо ви шукаєте дійсно хорошу лебідку, то звернулися за правильною адресою. Інтернет-магазин Yato 24 - представник польського бренду Yato в Україні.

Переваги покупки лебідки в інтернет-магазині Yato 24:

  • Великий асортимент. На сайті нашого інтернет-магазину ви можете не тільки різні види лебідок для автомобілів, але і інші інструменти, без яких не обійтися ні в одному будинку.
  • Гарантія якості. Купивши інструмент в представника, ви можете не переживати за його якість роботи. Він на сто відсотків виправдає всі ваші очікування. Крім того, з кожним товаром ви отримаєте гарантійний талон, в разі непередбачених поломок і обставин.
  • Професійна консультація. Якщо ви так не змогли визначитися з вибором або не знаєте, яку лебідку вам краще придбати, то наші менеджера завжди готові вам допомогти.
  • Зручний сервіс. На нашому сайті ви можете замовити товар і відразу ж його оплатити. Також неможливо не відзначити можливість швидкої доставки інструментів в будь-який куточок України.

Лебедка от ято.

Лебідки Yato: основні правила експлуатації

Під час роботи з лебідками необхідно дотримуватися основних правил експлуатації і власної безпеки.

Отже, перед тим, як почати роботу, слід переконатися в тому, що всі елементи лебідки справні.

Під час експлуатації лебідки категорично забороняється відходити від неї або що-небудь ремонтувати.

Слідкуйте за тим, щоб ваша лебідка не була перевантажена, особливо, якщо не маєте великого досвіду користування такими інструментами.

Для вашої ж безпеки, ремонтувати, чистити інструмент дозволяється тільки після того, як він буде відключений від живлення.

Обов'язково працюйте в рукавичках в спеціальному зручному одязі.

Залишайтеся з інтернет-магазином Yato 24 і вибирайте тільки якісні інструменти.