Головне питання, яким задаються всі садівники та дачники у теплий період року: це чим же краще косити траву? Так як на сучасному ринку вже вигадали чимало ефективних рішень цієї проблеми, вибір підходящої мотокоси стає все складнішим.

Але, щоб вибрати найкращу техніку, необхідно звернутися до інтернет-магазину Yato 24. У цій статті ми розповімо, як правильно вибрати мотокосу, і на які нюанси варто звертати увагу перед такою важливою покупкою.

В цій статті:

Як вибрати бензинову мотокосу Yato

Почнемо з того, що перед кожним оновленням ви повинні з'ясувати, який саме товар вам потрібен. Мотокоси у нашому випадку також не виняток.

По-перше, щоб дізнатися, яку краще вибрати бензокосу, потрібно знати, які взагалі існують на вітчизняному ринку України пропозиції.

Перш за все, всі мотокоси можна поділити за способом використання на побутові та професійні. Наприклад, за допомогою бензокоси побутового типу ви можете скосити лише невелику ділянку трави біля будинку. Але для більш тривалих та серйозних процесів потрібно купувати професійні інструменти.

У свою чергу, за способом живлення мотокоси бувають такі:

Тип двигателя

Преимущества

Недостатки

Бензиновый

  • высокая эффективность работы

  • самый мощный двигатель

  • мобильность

большой вес

Электрический

низкий шум

привязанность к электрической розетке

Аккумуляторный

мобильность

недолгая производительность (пока не закончится заряд батареи)

Перед тим, як вибрати хорошу мотокосу, потрібно все це врахувати і тільки після того приступати до подальших дій.

Наприклад, якщо розглядати мотокоси бренду Yato з бензиновим типом живлення, такі апарати купують для косіння трави або кущів на великих ділянках, а також для тривалих сеансів роботи. Оскільки, використовуючи інструменти з бензиновими двигунами, не треба чекати, поки підзарядиться батарея, або шукати подовжувач (як у випадку з електричними мотокосами). І до того ж, жоден електричний двигун не дасть стільки потужності, як бензиновий у косарках Yato.

Як вибрати бензокосу для дому

Як правило, біля приватного будинку є невеликий шматочок газону. І кожному господареві хочеться, щоб він увесь час виглядав доглянутим і бездоганним. Як ви знаєте, без мотокоси Yato тут не обійтися. Якщо хтось не знає, як вибрати мотокосу для дому, то консультанти інтернет-магазину Yato 24 завжди з задоволенням допоможуть у цьому.

А для домашнього використання підійде техніка середньої та невеликої потужності. Відповідно, такі мотокоси коштуватимуть дешевше.

Бензокоса.

Як вибрати бензокосу для дачі

Що стосується дачних робіт, то тут вже може бути значно більше навантажень. Відповідно, вам потрібен потужніший і серйозніший апарат. Насамперед як вибрати мотокосу для дачі, ви повинні об'єктивно оцінити ситуацію та територію, з якою доведеться працювати.

Ідеальним варіантом для косіння газонів на дачі є мотокоса із бензиновим типом двигуна, виробництва бренду Yato.

Наприклад, рекомендуємо звернути увагу на кущоріз фірми Yato (модель YT-85000).

Дана бензокоса фірми Yato покаже себе з кращого боку там, де традиційна косарка не зможе дістати. Оскільки ідеально підходить для скошування високої трави, а також для стрижки бур'янів та товстих чагарників.

Варто звернути увагу, що двигун нового покоління з електронною системою запалювання гарантує надійний запуск та безперебійну роботу двигуна.

Для більш комфортної роботи коса оснащена антивібраційною системою для зниження вібрацій та ременем для зручнішого перенесення. Об'єм двигуна даної моделі становить більше 40 см3, за потужності 1,25 кВт.

Для заправки використовується бензин, а бак при одній заправці вміщується 1 літр палива. Цього цілком достатньо для продуктивної роботи.

При цьому важить всього 7,7 кілограма така мотокоса бензинова (як вибрати підходящою за вагою теж часто запитують). І це оптимальна вага для комфортної роботи.

Яку краще обрати мотокосу: параметри

Багато покупців цікавляться на спеціалізованих форумах: як правильно вибрати мотокосу для косіння трави?

Зараз ми розповімо про основні параметри мотокос. Після чого вам буде легше придбати дійсно ефективну техніку.

Отже, перед покупкою необхідно звернути увагу:

  • потужність двигуна. Це впливатиме на швидкість косіння, а також на тип рослин, з якими ваша майбутня косарка зможе впоратися.

  • тип різальної системи. Існує кілька видів ріжучої системи в газонокосарках, зокрема це ніж і волосінь. У свою чергу, ці види поділяються на ще кілька підвидів.

  • кількість оборотів ріжучої системи.

  • виробник. Від того, якої фірми виберете мотокосу, буде залежати довговічність придбаної техніки та якість косовиці.

  • тип двигуна. Бензинові мотокоси можуть мати мотор двох видів: двотактні та чотиритактні.

  • форма рукоятки. Вони, своєю чергою, також бувають різних форм. Від форми та положення рукоятки залежатиме багато, а особливо ваш комфорт. Тому, перед тим, як вибрати якісну бензокосу, рекомендує звернути увагу на цю особливість.

  • вага апарату. Тут все залежить від ваших уподобань та фізичної підготовки. З більш легкою технікою сеанс може тривати довше.

  • ціна. Перед покупкою не завадить промоніторити середні ціни та бензокосарки в Україні, щоб розрахувати приблизний бюджет.

  • додаткові опції.

Також варто не забувати найголовніше перед тим, як правильно вибрати бензокосарку:

  • розрахувати площу вашого газону;

  • тип рослин, з якими доведеться працювати;

  • особливості території та наявність перешкод у вигляді стовпів, каміння тощо.

Якої фірми обрати бензокосу

Для всіх, хто мріє про ідеально підстрижені газони біля свого будинку, дачі або офісу, незамінною стане бензокоса виробництва фірми Yato. В Україні, зокрема, та у Львові можна купити бензокосу Yato у представника бренду в Україні - в інтернет-магазині Yato 24.

Переваги покупки бензинової мотокоси в інтернет-магазині Yato 24:

  • великий асортимент товарів. У нас ви можете придбати не тільки високу якість мотокоси для стрижки газонів, але й всі необхідні інструменти. Часто послугами магазину користуються професійні майстри.

  • гарантія якості. Всі товари, вироблені польським виробником Yato, відповідають усім міжнародним стандартам та вимогам. Також із кожним інструментом у комплекті йде гарантійний талон.

  • постійні знижки. Крім того, що ви отримуєте чудовий товар, часто можна скористатися вигідними пропозиціями покупки та добре заощадити.

  • швидка доставка. Наші фахівці завжди активно обробляють заявки та оформляють відправки.

Якщо вам потрібна хороша бензокоса, яку марку вибрати ви вже знаєте. Для того, щоб оформити покупку, достатньо зробити замовлення в інтернет-магазині Yato 24 або зв'язатися із консультантом у телефонному режимі. Приємних покупок на нашому сайті.

Використовуючи всі мотокоси фірми Yato, ви можете бути завжди впевнені у високій якості та бездоганному результаті косіння трави.