У будівництві, в спеціалізованих сферах, що стосуються геодезії, дизайну і проектування, не обійтися без далекоміра виробництва компанії Yato. Це універсальний пристрій, який може точно і швидко виміряти велику відстань, коли самостійно вручну точно провести вимірювання не виходить..

В цій статті:

Як вибрати лазерний далекомір Yato

На ринку існують різні види далекомірів, але як же вибрати такий, що ідеально підійде під всі ваші потреби. Зараз ми спробуємо розібратися, за якими критеріями краще вибирати цей пристрій.

Що стосується видів, то їх існує чимало і це значно ускладнює вибір на конкретній моделі. Для того щоб допомогти вам вибрати для себе далекомір, рекомендуємо ознайомитися з інформацією нижче.

По-перше, всі далекоміри за способом використання ділять на професійні та побутові. Відповідно, всі побутові моделі значно легші у використанні і з ними може впоратися навіть новачок. Однак, між професійними і побутовими моделями існує різниця також у відстані вимірювання. Професійні далекоміри Yato, в свою чергу, мають набагато більше можливостей і можуть виміряти значну більшу площу.

Наступним критерієм, за яким розрізняють усі далекоміри, то це принцип вимірювання.

За принципом роботи далекоміри бувають:

  • ультразвукові. Такі далекоміри призначені для роботи виключно в закритому приміщенні.

  • лазерні. Лазерними можна проводити виміри, як в приміщенні, так і на відкритому просторі. Саме тому, лазерні далекоміри Yato користуються таким великим попитом.

Якщо докладніше зупинитися на лазерних далекомірах Yato, то точність вимірювання тут також буде залежати від поверхні, по якій проходить лазерний промінь. На темній і частково нерівній поверхні цифра в результаті буде точніше.

У свою чергу, за принципом дії далекоміри ділять ще на активні і пасивні. В активних далекомірах вимір дистанції відбувається на основі кількості часу, протягом якого проходить світловий або звуковий сигнал.

Дальномер профессиональный.

Як вибрати лазерний далекомір рулетку

Всі розуміють, що в процесі будівництва дуже важливий кожен сантиметр відстані. Саме тому тут не обійтися без лазерного далекоміра рулетки виробництва компанії Yato, який дуже точно показує результат.  

Перед тим як зробити покупку, варто відповісти на кілька простих запитань. Зокрема, як часто ви будете використовувати дану техніку. 

Саме це і визначить, професійний чи побутовий далекомір вам потрібен. 

Після цього ви повинні зрозуміти, на яких поверхнях найчастіше вам доведеться працювати і, яка точність вимірювання вас влаштує. Відповівши на ці прості запитання, ви безсумнівно виберете далекомір Yato з набором базових функцій, які вас влаштують. 

Наприклад, рекомендуємо звернути увагу на професійний лазерний далекомір Yato (модель YT-73125), який може виміряти точну відстань до 40 метрів. Дана модель обладнана багатьма зручними функціями, які зроблять процес роботи значно легший. Зокрема, лазерний далекомір Yato може безперервно вимірювати, виконувати тригонометричні функції і навіть виконувати самостійно основні математичні операції. Варто відзначити, що дисплей в цій моделі досить освітлений і, відповідно, дуже читабельний. 

Крім того, цей пристрій характеризується швидким вимірюванням, яка становить всього 0,5 с. 

Величезною перевагою далекоміра Yato це, то що він має можливість запам'ятовувати останні 20 вимірювань. До речі, для електроживлення тут використовуються три батарейки типу ААА, що забезпечує досить довгу роботу і можна виконувати велику кількість вимірювань на одному заряді.

Дальномер Yato.

Далекомір Yato: головні критерії вибору

Щоб вибрати далекомір правильний для своєї спеціалізації, перед покупкою важливо ознайомитися з усіма його перевагами і технічними параметрами. 

Так ось:

  • дистанція вимірювання. Одним з найважливіших параметрів для далекоміра є мінімальна і максимальна довжина вимірювання. Для побутових моделей достатньою буде відстань 20-30 метрів. Такими далекомірами запросто можна виміряти відстань в кімнатах або навіть біля будинку. 

  • точність вимірювання. У будівництві іноді навіть незначна похибка може дорого коштувати. Рекомендується вибирати далекоміри, в яких похибка не перевищує 4 міліметри. Однак варто звернути увагу також на те, що на точність вимірювання далекоміром можуть впливати деякі фактори, такі як освітленість, температура і вологість повітря. 

  • герметичність корпусу. Працюючи в різних умовах, важливо, щоб корпус вимірювальної техніки був стійкий до різних зовнішніх факторів, зокрема, вологості і пилу. 

  • функціональність пристрою і додаткові функції. 

Перед тим, як вибрати далекомір Yato, необхідно ознайомитися з усіма його функціями і можливостями, які ви отримаєте. 

Основні функції далекомірів

Застосування

Вимірювання відстані

одной из важнейших и обязательных функций дальномера является измерение расстояния. Эта величина зависит от класса и цены устройства. 

Вимірювання кутів

цю опцію ви отримаєте тільки в професійних далекомірах. Без цього не можуть обійтися архітектори, будівельники і працівники подібних спеціальностей. 

Запам'ятовування результатів і аналітичні дані

якщо ви робите періодичні заміри, то вам просто не обійтися без цього. 

Синхронізація зі смартфоном і передача даних

дуже зручно, коли всі результати вимірів переносяться безконтактно на ваш комп'ютер або смартфон.

Неможливо не відзначити, що великою перевагою професійних далекомірів Yato є те, що вони як один лічильної центр мають можливість підраховувати дані, запам'ятовувати їх і зберігати для ваших наступних вимірів або потреб.

Відео про те, як вибрати далекомір:

Далекомір Yato: де купити?

Важливим критерієм при виборі будь-якого інструменту, в тому числі і вимірювальної техніки, важливий виробник. А точніше його репутація і довговічність якісних інструментів, які він виготовляє. Наприклад, польський виробник інструментів Yato вже багато років тримає гідну репутацію на українському ринку. 

Представником компанії в Україні інтернет-магазин Yato 24. Тут ви можете завжди знайти всі необхідні інструменти для будинку, а також і для професійного використання. 

Переваги покупки інструментів і вимірювальної техніки на сайті інтернет-магазину Yato 24: 

  • широкий асортимент товарів. Тут можна знайти не тільки високоякісні далекоміри, але і всю необхідну техніку для дому та професійним майстрам. 

  • гарантія якості. Кожен інструмент або техніку, які ви придбаєте в нашому магазині, безсумнівно прослужать довго. З кожним інструментом в комплекті видається гарантійний талон. 

  • доступні ціни і постійні знижки на товари. 

  • зручний інтерфейс сайту. Наприклад, якщо ви шукаєте лазерний далекомір Yato, то все дуже просто: необхідно зайти на сайт нашого інтернет-магазину, в каталозі товарів вибрати розділ "Вимірювальна техніка" і серед переліку всіх наявних товарів вибрати для себе відповідний далекомір. 

  • швидка доставка в будь-який куточок України. 

Якщо ви вже визначилися, який вибрати далекомір лазерний або інший, то саме час переходити до покупки. На сайті інтернет-магазину Yato 24 можна знайти завжди якісні і професійні моделі далекоміри.