Погодьтеся, щоб обробляти землю вручну на своїй дачі це вже минулий період. На сьогоднішній день для обробки ділянок землі (неважливо якого розміру це ділянка) використовують культиватори фірми Yato.

Зараз ми розповімо, як абсолютно точно вибрати культиватор Yato і на які особливості звертати увагу перед покупкою. Оскільки вибір техніки вимагає чимало уваги і відповідальності. Серед великої кількості різноманітних видів культиваторів, вибрати потрібний, який зможе повністю задовольнити ваші потреби, не так вже й легко.

Варто не забувати, що купивши для свого господарства культиватор ви зможете значно полегшити життя і одночасно прискорити процес роботи.

В цій статті:

Як вибрати електричний культиватор

Перш за все, культиватор варто вибирати, виходячи з ваших індивідуальних потреб і особливостей грунту на вашому городі. Тільки проаналізувавши всі пропозиції і варіанти на ринку, ви можете сміливо приступати до покупки, про яку давно мріяли - культиватор Yato. Отже, для початку рекомендуємо ознайомитися з тим, які взагалі види культиваторів виготовляють на сучасному ринку і особливості їх використання. Після того як ви будете володіти такою інформацією, зробити вибір буде значно легше.

Почнемо з того, що за способом живлення і за типом двигуна розрізняють наступні види культиваторів.

Види культиваторів

Особливість техніки

Електричні культиватори

  • живлення за допомогою електричної мережі,

  • невелика вага,

  • легкі у використанні,

  • невелика потужність,

  • доступна ціна,

  • малошумні,

  • підійдуть для використання в теплицях і на грядках.

Бензинові культиватори

  • можуть бути різних класів, в залежності від потужності і ваги апарату,

  • мобільні в використанні,

  • потужні,

  • можна використовувати для всіх типів грунтів,

  • добре витримують тривалі навантаження.

Дизельні культиватори

  • підійдуть для тривалого використання (для оранки і розпушування),

  • працюють на малих обертах.

Акумуляторні культиватори

  • дуже автономні і зручні у використанні,

  • добре підходять для невеликих ділянок,

  • характеризуються невеликою вагою.

Якщо розглянути докладніше культиватори електричного типу, то електричні культиватори Yato - це оптимальний варіант для використання в теплицях і на садових ділянках.

Крім того, варто звернути увагу на те, що всі електричні культиватори в свою чергу діляться ще за класами:

  • легкий клас;

  • середній клас.

У чому ж різниця і як правильно вибрати культиватор Yato? Наприклад, легкий клас, їх ще називають міні культиватором дуже компактні. Потужність таких пристроїв становить до від 1 до 1,7 кВт. І цього цілком буде досить для обробки невеликих ділянок на дачі або в теплицях.

У свою чергу, електричні культиватори Yato середнього класу чимось подібні до бензинових. Потужність двигуна становить в середньому 2 кВт. Такі культиватори добре підійдуть для обробки невеликих садових ділянок. Привід в першому і другому варіантах від двигуна до фрез редукторний і черв'ячного типу.

Великою перевагою електричних культиваторів є той факт, що вони працюють без шкідливих викидів. Тому електричний культиватор Yato буде ідеальним рішенням для використання в теплицях всіх видів.

Культиватор.

Як вибрати культиватор для дачі

Вибираючи культиватор Yato для тих чи інших потреб, рекомендуємо звернути увагу на деякі дуже важливі параметри вашої майбутньої техніки. Від технічних параметрів буде залежати функціонал і ефективність культиватора.

Перед покупкою культиватора для дачі варто дізнатися наступне:

  1. тип двигуна. Залежно від умов використання та індивідуальних потреб, вибирайте для себе відповідний тип двигуна.

  2. наявність / кількість швидкостей. Бажано, щоб ваш майбутній культиватор був оснащений хоча б двома режимами. Такий культиватор значно легше у використанні і припадає менше навантаження на двигун.

  3. тип редуктора. Від того, наскільки надійним буде редуктор, залежить період експлуатації вашого культиватора.

  4. потужність. Чим потужніша техніка, тим ефективнішим буде процес роботи. Для невеликих ділянок можна обійтися культиваторами з найменшою потужністю. Цього буде цілком достатньо.

  5. комплектація. Обов'язковим елементом, який продається найчастіше з культиваторами є фреза. Крім того, вам може знадобитися в процесі роботи плуг для оранки, окучник для підготовки борозен для посіву, косарка для косіння трави та інші елементи. Перед тим, як ви визначитеся, який культиватор вибрати для дачі, слід знати, що вам ще знадобиться в процесі роботи.

  6. фрези, а точніше матеріал, з якого вони виготовлені. Оскільки фрези в культиваторах - це місце, на яке припадає велика частина навантаження, вони змушені працювати в умовах підвищеної вологості і напруги, під впливом високих і низьких температур. Тому дуже важливий якісний матеріал. Найкраще для виготовлення фрез підходить коване залізо. Вона не деформується і так, що не менше важливо, не іржавіє.

  7. цінова політика. Перед покупкою необхідно промоніторити ринок цін і вибрати для себе культиватор, який впишеться в ваш бюджет.

  8. виробник. Для техніки і інструментів дуже важливим критерієм є його походження, а точніше репутація виробника. Купуйте товари тільки в перевірених виробників і тих, які мають хороші відгуки. Наприклад, таким критерієм може похвалитися польський виробник інструментів Yato.

Культиватор.

Як вибрати культиватор для городу

Часто, для того щоб обробити велику ділянку, необхідно докласти чимало зусиль. Звичайні малопотужні культиватори також не завжди можуть впоратися повністю з завданням. У такому випадку варто звернути увагу на потужні бензинові культиватори Yato. Вони без проблем зможуть обробити великі ділянки городу. Чим більше ширина обробки, тим швидше устаткування обробить ділянку. При збільшенні ширини обробки збільшуються розміри і вага обладнання, його потужність. Відповідно, виходячи з розміру свого городу і типу землі, необхідно вибирати культиватор.

Добре впораються з будь-якими умовами культиватори фірми Yato. Вони славляться своєю потужність і довговічністю. Багато господарів, які придбали дану техніку, залишилися задоволені. Рекомендуємо звернути увагу на бензиновий культиватор Yato (модель YT-84860) і електричний культиватор Yato (модель YT-84850).

Культиватор Yato: де купити?

Якщо ви шукаєте дійсно якісний і надійний культиватор для городу або парника, то звернулися за адресою. Польський виробник професійних інструментів і техніки Yato має хорошу репутацію і вже багато років як встиг завоювати довіру багатьох покупців. Представник бренду в Україні інтернет-магазин Yato 24. Тут ви можете придбати не тільки високоякісні культиватори, а й інші необхідні інструменти для будинку і професійного використання.

Переваги покупки інструментів в інтернет-магазині Yato 24:

  • висока якість і гарантія виробника. Всі інструменти і техніку, які ви придбаєте в нашому інтернет-магазині, без винятку прослужать довго. З кожною одиницею в комплекті відпускається гарантійний талон, тому ви можете не хвилюватися про подальше користування.

  • широкий асортимент товарів.

  • професійна консультація менеджерів. Якщо ви самостійно не зможете вибрати культиватор Yato, то фахівці з радістю допоможуть вам і підков, який культиватор вибрати для дачі, а який для других потреб.

  • доступні ціни і постійні знижки.

  • зручна і швидка доставка в будь-який куточок України.

З усіма актуальними і наявними в наявність моделями культиваторів фірми Yato ви можете ознайомитися на нашому сайті і відразу ж здійснити покупку. Приємного користування!