Так як ви не уявляєте свого життя без ідеальних кущів біля будинку, також жоден садівник не може обійтися в своєму розпорядженні без хорошого кущоріза виробництва компанії Yato. Запорукою будь-якого доглянутого саду є професійний кущоріз.

Зараз ми розповімо про основні моменти, як підібрати кущоріз для свого саду і, на які критерії звертати увагу в першу чергу.

В цій статті:

Який кущоріз вибрати: важливі моменти

Почнемо з того, що кущорізи Yato купують не тільки для професійного використання садівники, але і дбайливі господарі, які люблять наводити порядок навколо свого будинку або дачі самостійно. В обох випадках важливо розуміти, на які критерії необхідно звертати увагу перед покупкою інструменту. Адже саме від цього буде залежати ефективність роботи і швидкість процесу.

За допомогою хорошого кущорізу ви можете без проблем зробити доглянуту і ідеальну форму живоплоту навколо будинку, підрізати гілки на невеликого розміру деревах і навіть підстригти траву у важкодоступних місцях.

Перш за все, перед покупкою такого елемента як кущоріз Yato, варто розібратися, які їх види на ринку взагалі існують.

За способом живлення всі кущорізи розрізняють на:

Вид кущорізу

Особливість роботи

Переваги

механічні кущорізи

працюють за рахунок застосування фізичної сили

  • найпростіша модель, яка не потребує додаткових умов для функціонування,

  • легкі у використанні, 

  • за принципом роботи і зовнішнім виглядом часто нагадують звичайні ножиці, 

  • невисока ціна.

електроножиці

живляться за допомогою електромережі

  • малошумні в порівнянні з іншими серйозними моделями,

  • характеризуються невеликою вагою,

  • для роботи може знадобитися подовжувач.

акумуляторні кущорізи

працюють за допомогою зарядженої акумуляторної батареї

  • не прив'язує вас до електричної розетки,

  • висока потужність,

  • зручність у використанні.

бензинові кущорізи

для роботи потрібно заливати бензин в спеціальний бак

  • дуже потужні,

  • можуть впоратися з самими великими і складними кущами.

Як вибрати акумуляторний кущоріз Yato

Давайте зупинимося на тому, як вибрати кущоріз (акумуляторний) фірми Yato. Так як саме він вважається самим універсальним і оптимальним інструментом під час роботи в саду.

Серед переваг використання акумуляторних кущорізів неможливо не виділити його екологічність і фактично безшумність роботи. Крім того, ви не будете прив'язані до наявності електричної мережі у дворі.

Під час вибору акумуляторного кущорізу Yato рекомендується звернути увагу на ємність батареї, а також йде в комплекті ще одна додаткова батарея.

Наприклад, рекомендуємо звернути увагу на кущоріз акумуляторний фірми Yato (модель YT-82834). Оскільки даний кущоріз має великий радіус дії, то дозволяє легко працювати навіть з великими кущами і робити це на великих відстанях. Довжина леза становить 42 сантиметри. В даному випадку варто відзначити ємність акумуляторної Li-ion батареї, яка становить 2 Ач. У комплект входить акумулятор і зарядний пристрій. Крім того, є можливість додатково докупити батареї різної ємності.

Саме цей кущоріз Yato має міцне двостороннє лезо з високоякісної сталі і потужний захист від перегріву акумуляторних осередків.

Варто також відзначити, що в складеному вигляді його дуже легко транспортувати в будь-яку необхідну локацію.

Кусторез Yato.

На що звернути увагу перед покупкою?

Всі кущорізи за своєю будовою складаються з невеликого двигуна і ріжучої частини. Для будь-якого інструменту, не тільки для акумуляторних кусторезов, є перелік важливих технічних параметрів, що впливають на процес роботи.

  • потужність двигуна. Якщо ви хочете виконувати складні і тривалі роботи, важливо щоб двигун був необхідної потужності. Кущорізи з потужним двигуном купують найчастіше професійні садівники або то господарі, у кого більша територія навколо будинку. Відповідно, для побутових нечастих робіт можна обійтися найпростішими типами кущорізів або ж механічними кущорізами-ножицями.

  • довжина шини. По-іншому цей елемент ще називають ножем кущоріза. Від його довжини буде залежати обсяг куща, який зможе захопити ваш майбутній кущоріз Yato. Короткі ножі вважаються довжиною до 20 сантиметрів.

  • ширина зубів на лезі.

  • швидкість зупинки інструменту.

  • захист від випадкового пуску в найнесподіваніший момент.

  • зручність ручки. Це одна з ключових особливостей, на які необхідно звертати увагу. Так як в процесі роботи ви будете тримати інструмент в руці іноді тривалий час.

  • так як в процесі роботи ви будете тримати інструмент в руці іноді тривалий час. Щоб ваші руки не втомлювалися, а обрізання кущів приносило лише задоволення, вибирайте інструмент з ручкою, яка вам буде здаватися зручною.

  • вага інструменту. Також не забувайте про те, що інструмент повинен мати оптимальний для вашої фізичної підготовки вага. Це допоможе уникнути передчасної втоми.

  • фірма виробника і його репутація. Перш, ніж зробити покупку, важливо ознайомитися з усіма відгуками про товар. Неможливо не відзначити, що на сайті інтернет-магазину Yato 24, можна відразу ж прочитати всю необхідну інформацію про інструмент і побачити відгуки досвідчених власників.

Кущоріз Yato: де купити?

Багато хто запитує: як вибрати хороший кущоріз, який прослужить довго і буде якісно виконувати всі поставлені на нього завдання? Насправді все дуже просто, купуючи кущоріз фірми Yato, ви отримаєте дійсно якісний інструмент, яким точно залишитеся задоволені. Інтернет-магазин Yato 24 є дистриб'ютором польського бренду в Україні.

Переваги покупки інструментів, в тому числі кущорізів, на сайті інтернет-магазину Yato 24:

  • широкий асортимент товарів. На нашому сайті ви знайдете не тільки різні види кущорізів, але і безліч інших інструментів без яких складно уявити будь-який будинок. Зокрема, в нашому інтернет-магазині ви можете придбати всі види ручних інструментів, акумуляторних, електричних, а також спеціалізовану техніку та спецодяг для електриків, садівників та інше.

  • гарантія якості. Ви можете не хвилюватися про якість товару, який придбаєте тут, оскільки підробки товарів виключені. З кожним товаром видається гарантійний талон і сертифікат якості від виробника.

  • професійна консультація менеджерів. Якщо ви самостійно не зможете визначитися з вибором, то наші консультанти завжди раді вам у цьому допомогти. Вони із задоволенням підкажуть, як правильно вибрати кущоріз для тих чи інших умов і навичок роботи.

  • доступні ціни і постійні знижки.

  • зручний сайт.

  • швидка доставка в будь-який куточок України.

Кусторез.

Кущоріз Yato: правила експлуатації

Для того щоб інструмент прослужив якомога довше, необхідно правильно і дбайливо його використовувати. Працюючи з кущорізами Yato важливо дотримуватися елементарних правил експлуатації і особистої безпеки.

Так ось:

  1. Для видалення молодих гілок плодових дерев рекомендується використовувати тільки потужні бензинові або електричні кущорізи.

  2. Найбільш складно працювати з кущами в зимовий період часу.

  3. Перед початком роботи необхідно переконатися в справності інструменту.

  4. Під час роботи слід бути зосередженим і уважним, щоб не наштовхнутися на якусь перешкоду.

  5. Після кожного сеансу роботи обов'язково очищайте ретельно ніж кустореза, щоб не залишалися ніяких залишків рослинності на ньому. Крім того, зберігати рекомендується тільки в сухому і добре провітрюваному приміщенні. Якщо на дачі немає такої можливості, перевезіть на зберігання кущоріз Yato до свого приватного будинку.

  6. Працювати варто в спеціальному захисному одязі і використовуючи спеціальні захисні рукавички.

І пам'ятайте, що неправильна робота з кущорізом може привести до серйозних поломок інструменту.

Вибирайте для себе лише якісні інструменти. Купуючи у нас кущоріз фірми Yato, ви точно залишитеся задоволені покупкою.