Ви часто запитуєте, як вибрати мінімийку Yato для тих чи інших потреб. Зараз ми детально розповімо, як це правильно зробити, щоб ви залишилися задоволені своїм вибором.

В цій статті:

Як вибрати мийку для автомобіля

Нинішній ринок досить заповнений оголошеннями про продаж різних мийок. Для того щоб підібрати потрібну вам мийку з апарат з високим тиском Yato, необхідно серйозно підійти до вибору, враховуючи всі побажання до майбутньої мийки та очікування від її роботи.

Для початку рекомендуємо розібратися, які види мийок взагалі існують.

Вид мийки

Головні особливості та застосування

Побутові

  • Низька ціна.
  • Низька потужність.
  • Тип підключення до електромережі - однофазний.
  • У порівнянні з іншими, невелика вага і компактність.
  • Легка у використанні.

Професійні

  • Висока ціна.
  • Витривалість.
  • Велика потужність.
  • Володіє функцією високого тиску води.
  • Саме такі часто використовують на СТО для мийки автомобілів.
  • Витримують високі температури води.

Промислові

  • Купують для очищення великої техніки і вантажівок.
  • Вартує дорожче, ніж всі інші.
  • Можуть самостійно підігрівати воду.
  • Витримують високі температури води.
  • Трифазне живлення.

Отже, давайте зупинимося на тому, якщо ви шукаєте мийку високого тиску - як вибрати для автомийки (фірма Yato). Як вже було вище сказано, ідеальним варіантом для мийки машин буде тільки професійна техніка, але іноді використовують також і побутові моделі.

До прикладу, рекомендуємо звернути увагу на мийку для авто фірми Yato (модель YT-85915). Дану модель часто купують для очищення та професійного миття автомобілів, будівельної та садової техніки. Завдяки тому, що в комплекті йдуть додаткові аксесуари (щітка для кубиків і терас, пістолет з подовжувачем, турбо сопло), за допомогою даної мийки можна швидко очистити будинку бруківку, тераси, сходи і навіть фасади.

Мийка високого тиску для авто фірми Yato має досить високий тиск в своєму класі (близько 150 бар), що дозволяє видаляти навіть дуже сухий бруд.

Варто відзначити, що мийка має постійну обмотку двигуна, яка захищає його від перегріву. Потужність такої машини - 2000 Вт.

При тому, що важить ця мийка всього 8,2 кілограма. Компактні розміри полегшують роботу і пересування, наприклад, навколо автомобіля.

Мойка высокого давления.

Яку мінімийку вибрати для будинку: поради

Нас покупці часто запитують, яку мийку високого тиску краще вибрати для будинку. Найкраще вибирати мийку Yato, виходячи з індивідуальних потреб. Але як показує досвід, для домашнього використання ідеально підійде мийка побутового класу невеликої потужності. Такі мийки, як правило, призначені в основному для нечастого, нерегулярного і недовгого застосування.

Великою перевагою мийок високого тиску побутового типу є досить демократична ціна і легкість у використанні.

Як правильно вибирати мийки високого тиску

Зараз ми вам розповімо, як вибрати мінімийки високого тиску Yato і на які параметри необхідно звертати увагу перед покупкою.

  • Довжина шланга. Це один з головних критеріїв вибору мийок високого тиску Yato, на який необхідне звернути увагу. З довгим шлангом набагато зручніше мити машини. Рекомендується купувати мийки, довжина шланга якого становить не менше шести метрів.
  • Максимальний тиск подачі води. Чим вище тиск, тим більше натиск води і, відповідно, швидше змивається бруд.
  • Витрати води. Чим більше води зажадає мийка високого тиску Yato, тим вище її продуктивність. Але перед тим варто звернути увагу на те, чи вистачить вам забору води в місці забору для такої потужності.
  • Температура води на вході. Більшість мийок не володіють функцією підігріву води. Добре, якщо мийка буде підігрівати воду самостійно. Це значно спростить процес миття.
  • Додаткові насадки та обладнання. У комплект з мийками високого тиску часто входять додаткові насадки, які можна використовувати для різних цілей. До прикладу, віялова насадка характеризується тим, що може широко розпорошувати воду, саме тому вона підійде, що мити великі об'єкти, з її допомогою деякі клієнти змивають піну з автомобіля. Також додають іноді роторні насадки і насадки для прочищення труб.
  • Тип охолодження електродвигуна. Щоб попередити перегрів двигуна, потрібно купувати професійні мийки високого тиску з функцією автоматичного охолодження. Це значно збільшить вашу продуктивність.
  • Матеріал корпусу насоса. Насос - це дуже важливий елемент в будь-який мийці. І то, з чого він зроблений, буде впливати на роботу і довговічність самої мийки. Часто шланг виготовляється з пластика. Він вважається недорогим матеріалом, при тому, що він стійкий до корозії. Також насос роблять з латуні й алюмінію. Зазвичай з цих матеріалів виготовляють корпуси професійних мийок.
  • Виробник. Щоб пристрої служили  довго і надійно, рекомендується купувати професійні мийки від перевіреного виробника. Для цього потрібно прочитати відгуки покупців на форумах і ознайомиться з усією іншою інформацією.

Мойка высокого давления в процессе.

Де купити мийку високого тиску Yato?

Якщо ви хочете купити дійсно хорошу мийку і не знаєте, як правильно вибрати мийку для автомобіля, чи будь яких інших потреб, то ви звернулися за правильною адресою. На сайті інтернет-магазину Yato 24 ви завжди знайдете якісний, а головне, підходящий варіант.

Переваги покупки мийки високого тиску на сайті Yato 24:

  • Великий асортимент. На сайті інтернет-магазину Yato 24 ви знайдете як професійні інструменти, так і для побутового використання.
  • Гарантія якості. Купуючи тут інструменти, або ж спеціалізовану техніку, ви можете не турбуватися про якість, так як підробки виключаються.
  • Доступна ціна. Всі товари, представлені на сайті, можна купити за дуже демократичною ціною.
  • Професійна консультація. Якщо у вас виникнути якісь питання, чи проблеми з вибором, то менеджери інтернет-магазину завжди радо вам допоможуть і при необхідності підкажуть, мийку високого тиску як вибрати і як її замовити.
  • Швидка доставка в будь-який куточок України.

Мінімийка Yato: правила експлуатації

Щоб ваша мийка працювала довго і якісно виконувала всі поставлені перед нею завдання, виробники рекомендують дотримуватися елементарних правил експлуатації і власної безпеки під час роботи.

Наприклад, найважливіші з них:

  1. Мийками високого тиску ні в якому разі не можна мити людей і тварин. Вода під високим тиском може нашкодити живим істотам і навіть покалічити їх.
  2. Після того як ви закінчите процес миття, потрібно обов'язково злити залишки води. Щоб вона там не застоялася.
  3. Дозволяється використання миючих засобів, виключно які рекомендує виробник. А також дотримуватися прописаних пропорцій. На ринку пропонують шампунь і активну піну, які використовують з мийками високого тиску Yato. Шампунь використовують, коли необхідно розм'якшити бруд, а піну - для відділення бруду від поверхні автомобіля. Щоби отримати потрібну кількість піни, потрібна спеціальна насадка - піноутворювач. У деяких випадках він йде вже в комплекті з мийкою.    
  4. Рекомендується придбати і фільтр для тонкого очищення води, якщо його не буде в комплекті спочатку.
  5. Для якісної і безпечної мийки дотримуйте потрібну дистанцію між соплом пістолета і об'єктом, а також для комфорту скористайтеся функцією регулювання струменя. Це можна робити навіть коли просто наносите очисну піну. Для цього необхідно зменшити натиск, і засіб для чищення самостійно розподіляється по поверхні автомобіля, де це потрібно.

Мийки високого тиску затребувані і в промисловості, і в комерції, і також в побуті. Тепер ви знаєте, як вибрати мінімийки Yato. Залишається зробити замовлення на нашому сайті та користуватися із задоволенням хорошою мийкою.

Мойка высокого давления Yato.