Досить часто для того, щоб придбати хороший і головне, надійний набір інструментів, який ідеально підійде саме вам, потрібно витратити чимало часу.

Щоб заощадити ваші зусилля і час, зараз ми розповімо, як вибрати набір інструментів, яким ви будете дійсно задоволені.

Кращий набір інструментів для дому

Нас часто запитують, набір інструментів для дому який краще? По-перше, найбільш затребуваним і часто купуючим видом інструментів є інструменти для будинку. Хоча б один інструмент, а в ідеалі набір інструментів, повинен бути в кожній квартирі, на дачі і, звичайно ж, у розпорядженні у доброго господаря. Почнемо з того, як вибрати набір інструментів для побутового використання.

Перед покупкою важливо обов'язково визначити, який рівень вміння і досвід користування будь-яким інструментом у вас вже є і потім вже будете знати, який набір інструментів вибрати.

Поскольку, довольно часто по уровне использования многие инструменты разделяют на бытовые, полупрофессиональные и профессиональные. Но какой набор инструментов лучше купить? Если Вам приходится часто что-нибудь ремонтировать, то Вы смело можете заказывать себе профессиональные наборы.

Наприклад, інструменти фірми Yato відносять до професійних інструментів і купують їх часто через відмінну якістьі та витривалість.  

А тепер давайте розглянемо, які саме інструменти необхідні в кожному будинку. Без мінімального набору буде важко самостійно що-небудь полагодити. Тому надаємо вам базовий набір інструментів для дому.

Топ-10 інструментів для будинку:

  1. Викрутки. Без якісної викрутки складно буде уявити будь-яку квартиру або будинок. За допомогою викрутки ви зможете закрутити або викрутити звичайнісінький болтик. Але, зверніть увагу, що потрібно мати викрутки різних форм, а краще - набір інструментів..
  2. Дриль. Цей інструмент вважається також одним з базових інструментів майстра. За допомогою дрилі ви зможете проробляти отвори в різних матеріалах. Наприклад, дриль вам допоможе встановити полку і інші елементи інтер'єру.
  3. Рулетка. Даний елемент допоможе точно виміряти і зробити роботу ідеально рівною.
  4. Молоток. Важко уявити будинок без молотка, який має широкий спектр використання.
  5. Цвяхи. Цвях є одним з найпростіших елементів для кріплення поверхонь один до одного.
  6. Набор гайкових ключів. Кращий набір інструментів для дому – це набір гайкових ключів. Цей вид інструменту використовують завжди. Без них ви навряд чи зможете відкрутити або затягнути гайку.
  7. Шуруповерт. Один з ручних видів інструментів, за допомогою якого можна проробляти отвори різних діаметрів і закручування/розкручування шурупів.
  8. Плоскогубці – це вид ручного інструменту, який призначений для дрібних монтажних робіт. Вони завжди повинні бути під рукою.
  9. Болгарка. За допомогою болгарки ріжуть різні матеріали, шліфують і зачищають поверхні, до того ж болгарка входить топ наборів інструментів для будинку.
  10. Сверла. Для того, щоб швидко просвердлити отвір у всіх видах матеріалу використовують свердла.

Отвертка с резиновой ручкой.

Який набір інструментів вибрати для машини

Ще один досить широкий рід діяльності, де використовують інструменти - це автомайстерні і ремонт авто. Це досить відповідальна робота, тому набори інструментів вибрати в цьому випадку не так легко. Але все ж варто дізнатися, набір інструментів для авто який краще.

Майже кожному водієві доводиться, бодай один раз у житті, робити ремонт, навіть самий мінімальний, самостійно. Крім цього, жодна станція технічного обслуговування машин і автомайстерня не обходиться без якісних топ наборів інструментів для авто.

І тут відразу ж виникають питання, який набір інструментів вибрати для машини, і якої фірми вибрати набір інструментів для авто.

Відео про те, як вибрати набір інструментів:

З метою придбати кращий набір інструментів, давайте разом розглянемо деякі приклади.

Як правило, автомобільні набори інструментів призначені для ремонту автомобільної техніки, зокрема, вони, розраховані для відкручування і закручування запчастин, заміни деяких деталей.

Саме тому в багажнику у кожного водія повинен бути універсальний і головне, що володіє високою якістю набір базових інструментів.

Скажімо так, в базовий автомобільний набір інструментів обов'язково повинні входити торцеві головки, знімачі і комбіновані ключі.

Також справжньому водієві не обійтися без першокласного домкрата, такого як домкрат гідравлічний YATO YT-1706. Дане обладнання витримує навантаження до 15 тонн, допоможе вам полагодити будь-які колісні несправності дуже швидко і входить в топ наборів інструментів. З домкратом Yato можна проробляти безліч різних робіт і виконувати складні завдання.

Багато автомобілістів запитують, як вибрати набір інструментів для автомобіля.

Набор слесарного инструмента.

Як вибрати хороший набір інструментів для автомобіля

  • визначити, які завдання стоятимуть перед інструментами (якої складності);
  • ознайомиться з усіма пропозиціями, які пропонують кращі виробники наборів інструментів;
  • скласти список, що власне має бути в наборах;
  • відповісти на питання, скільки ви готові витратити грошей на кращий набір інструментів для автомобіля;
  • знайти виробника;
  • дізнатися країну виробництва та гарантійний термін;
  • прочитати відгуки покупців (На сайті кожного магазину є можливість залишати відгуки. Таким чином, ви зможете там знайти пораду, який краще купити набір інструментів для авто).

Вибираючи набір собі в машину, необхідно враховувати її особливості. Для різних марок і класів машин набори з інструментами підбираються індивідуально. Наприклад, будь-який фахівець знає, який набір інструментів Yato вибрати для шкоди Skoda Oktavia а5, який набір інструментів вибрати для Vag або ж, який набір інструменту для Chery Amulet.

Коли у вас виникає питання, який набір інструментів вибрати для машини, то Yato - універсальний і практичний набір в хорошій збірці. При середньостатистичному автономному використанні, міцності і кількості наявних одиниць таких наборів цілком вистачить.

В окремих випадках не так легко вибрати набір інструментів для автомобіля e36, тому найкраще використовувати базові набори, які підійдуть для більшості машин цього класу.

Отже, якщо зайти на сайт офіційного дистриб'ютора інструментів Yato в Україні, то ви відразу ж зрозумієте, який набір інструментів для ремонту машини краще купити. Оскільки, тут широкий асортимент інструментів, наборів інструментів і є детальний опис, і параметри всіх одиниць.

Набор инструментов Yato.

Набір інструментів якої фірми краще

Надійний інструмент - мрія кожного майстра. Для кожного виду діяльності потрібні різні інструменти, наприклад, для електрика одні, для слюсаря і будівельника - інші інструменти та набори.

Саме тому, перед покупкою рекомендуємо добре ознайомитися з усіма особливостями інструментів і прочитати відгуки людей, які вже користуються тими чи іншими інструментами.

Так як часто вибирають набір інструментів в подарунок, важливо їх презентабельний вигляд і упаковка. Наприклад, якщо купувати набір викруток для точних робіт YATO YT-2797, то про зовнішній вигляд можете не турбується. Набір викруток польського виробника Yato відразу упакований в красивий ящик.

Чи не дивно, що лідери виробництва наборів інструментів пропонують саме якісні речі, які прослужать довго.

Необхідно пам'ятати, що від класу виробників і типу набору інструментів залежить не тільки їх якість, але і ціна. Відповідно набір якісних інструментів для будинку буде вартувати не малу суму.

Тому, якщо вам потрібен набір інструментів, якої фірми краще вибрати, залежить від багатьох факторів, в тому числі і від цінової політики.

Буде логічно, що для рідкісних домашніх робіт буде достатньо побутового класу, а для періодичних великих завдань потрібно купувати професійний інструмент.

В цій статті ми розібралися в тому, набір інструментів який краще для певного застосування. В наступній статті ми поговоримо про шуруповерти.