Піскоструминний пістолет Yato може використовуватися для різних робіт, зокрема для очищення алюмінієвих, сталевих, пластикових та інших типів поверхонь від фарби, лаку, іржі, а також бруду. Це такий універсальний апарат, який стане в нагоді на господарстві кожному майстру, щоб підготувати поверхню до фарбування.

У цій статті ми розповімо вам, як вибрати піскоструминний пістолет і як ефективно ним користуватися.

В цій статті:

Види піскоструминних пістолетів: який вибрати

Щоб розібратися, який саме піскоструминний пістолет вам потрібен, необхідно почати з вивчення всіх його видів на вітчизняному ринку України. Тільки після цього аналізу вам буде легше ухвалити рішення на користь самого відповідного. А користування таким інструментом принесе задоволення та очікуваний результат.

Отже, почнемо з того, що всі піскоструминні пістолети діляться за принципом роботи на такі (дивіться у таблиці нижче).

Пневматичні пістолети

Їх ще називають напірними. Вони використовуються для первинної обробки чи очищення різних поверхонь.

Вакуумні піскоструми

Процес очищення поверхонь у цьому випадку відбувається за таким принципом: відбувається розпилення засобів на поверхні, потім за допомогою вакууму відбувається процес втягування частинок та бруду в солп. Єдиним недоліком такого апарату є те, що він підходить для короткочасних за часом робіт.

Який ви виберете тип піскоструминного пістолета, залежить тільки від ваших потреб та індивідуальних побажань. Так як кожен заслуговує на особливу увагу і призначений для конкретних завдань.

Як вибрати пневматичний піскоструминний пістолет

Найзручнішим у користуванні та підійде для всіх видів робіт піскоструминний пістолет пневматичного типу. Таким піскоструминним пістолетом фірми Yato можна користуватися легко під час будівельних та ремонтних процесів.

Наприклад, рекомендуємо звернути увагу на піскоструминний пістолет бренду Yato (модель YT-2376). Цей апарат має пневматичний тип. Ця модель найчастіше використовується для очищення поверхні від старих лакофарбових покриттів, застарілої іржі та інших сильних забруднень. Крім того, такий пістолет може використовуватися ще для надання форми поверхні.

Що стосується технічних параметрів, то місткість бака становить 1 літр (це не так багато, але для домашнього використання якраз).

Важливо відзначити, що продуктивність компресора становить щонайменше 160 літрів на хвилину. При цьому обсяг сопла значиться на 6,3 мм.

Важить такий апарат лише трохи менше одного кілограма, що свідчить про те, що ваші руки не втомлюватимуться в процесі використання. І піскоструминний пістолет Yato буде легко утримати тривалий час.

Пистолет пескоструйный.

Який піскоструминний пістолет краще?

Перед тим, як вибрати піскоструминний пістолет Yato, необхідно визначити для себе головні критерії, за якими ви шукаєте товар.

Наприклад, при виборі піскоструминного пістолета важливо завжди звертати увагу на:

  • матеріал. Для всіх інструментів та аксесуарів у майстерні важливий матеріал, з якого вони зроблені. Від цього залежатиме працездатність та тривалість їх експлуатації.

  • можливість регулювання напору.

  • ціну. Перед покупкою важливо проаналізувати співвідношення ціни та якості піскоструминних пістолетів. І вибрати той варіант, який вам найбільше підходить. Наприклад, польський виробник професійних інструментів Yato завжди продає лише якісні товари за доступну ціну.

  • наявність додаткових насадок.

  • додаткові опції.

Також не забувайте про те, що кожен інструмент, з яким ви працюєте і тримаєте в руках тривалий час, має бути легким і зручним. Таким чином ви будете менше втомлюватися, і робота стане ефективнішою.

Піскоструминний пістолет Yato: як користуватися

Багато хто запитує, як користуватися піскоструминним пістолетом Yato. Оскільки від правильності процесу безпосередньо залежатиме результат.

За допомогою піскоструминного пістолета ви зможете підготувати поверхню до фарбування. Завдяки тому, що ви ретельно очистите поверхню, в результаті вийде гарний результат та рівний колір.

Але водночас рекомендуємо не забувати про техніку безпеки під час роботи з піскоструминним пістолетом Yato. Під час роботи дуже важливо не спрямовувати його у бік людей, дітей або тварин. Це може призвести до серйозних тілесних ушкоджень.

Також суворо забороняється користуватися іншими видами повітря (особливо газами), крім стисненого. Оскільки це може стати дуже небезпечним для життя оточуючих. Не виключається вибух чи пожежа до приміщення, де відбуваються роботи.

У тому числі важливо стежити за тим, щоб приміщення добре провітрювалося.

Пескоструйный пистолет.

Де придбати піскоструминний пістолет Yato

Якщо ви збираєтеся придбати піскоструминний пістолет польського бренду Yato, то звернулися за правильною адресою. Представником товарів Yato в Україні є інтернет-магазин Yato 24.

Тут ви можете купити не тільки гарні піскоструминні пістолети, але і всі інші необхідні інструменти, як для побутового, так і для використання професійними майстрами.

Переваги покупки інструментів на сайті інтернет-магазину Yato 24:

  • якісні товари. Купивши інструмент або будь-який інший аксесуар, виробництва фірми Yato, ви можете не перейматися тим, скільки він вам прослужить. Оскільки, завдяки використанню виключно високоякісних матеріалів, усі без винятку механізми прослужать довго.

  • великий асортимент. Наш інтернет-магазин завжди радий надати по кілька видів інструментів, що цікавлять.

  • постійні знижки для клієнтів. Якщо ви наш частий гість, то, мабуть, вже встигли звернути увагу на те, що на якісь групи товарів постійно діє хороша знижка. Наприклад, зараз знижка поширюється і на піскоструминні пістолети Yato.

  • приємні ціни.

  • зручний сайт та оперативна доставка.

Купуйте інструменти лише перевірених виробників та продавців. Це забезпечить вам приємний процес роботи та очікувано гарний результат.