В останні роки дуже активно ведеться будівництво, у тому числі багатоповерхових будинків. На жодному будівництві не обійтися без одного дуже важливого елемента - це страхова система для працівника.

На сайті інтернет-магазину Yato 24, крім інструментів, можна купити спецодяг та інші необхідні товари для будівництва, у тому числі й різні типи страхових систем.

В цій статті:

Яка страхова система краща?

Дуже часто під час роботи на висоті навіть на кілька десятків метрів працівники змушені брати з собою багато необхідних інструментів. У той же час, всі ці інструменти повинні бути завжди під рукою і зручно розташовані. Від цього залежатиме безпека працівника та ефективність самого процесу роботи.

Саме в таких ситуаціях вам знадобиться хороша страхова система виробництва Yato. Але, на жаль, не всі знають, як її вибрати.

У цій статті ми розповімо, як вибрати страхову систему і що важливо знати перед її покупкою.

Отже, в основному всі кріплення діляться за формою та типом на такі:

Види страхувальних систем

Особливість

Нижні альтанки

  • найпоширеніші частини страхових систем

  • складаються з пояса з однією або двома пряжками для регулювання та петлею для ніг

  • універсальна система, яка не ускладнює рух

  • має невелику вагу

  • допомагає розподілити навантаження рівномірно по всьому тілу

Верхні обв'язки

  • практично не використовуються самостійно (часто разом із нижньою системою)

  • частіше використовують у альпінізмі, ніж у інших галузях

Повні страхові системи

  • ціла конструкція, що складається з нижніх та верхніх частин


Перед тим як вибрати страхову систему необхідно врахувати всі особливості та складність майбутнього процесу роботи.

Важливо також підбирати страхову систему, яка ідеально ляже і не приноситиме дискомфорт під час роботи, оскільки іноді доведеться проводити в ній дуже тривалий час, а то й цілий день.

Высотка.

Де придбати страхові системи Yato?

Якщо ви шукаєте дійсно надійне та гарне спорядження для працівників свого будівництва, то звернулися за правильною адресою. На сайті інтернет-магазину Yato 24 у розділі “спецодяг” можна знайти все необхідне для роботи на будівельних майданчиках, зокрема, та страхові системи. Yato 24 – представник польського бренду Yato в Україні, який уже встиг завоювати довіру багатьох покупців та фірм.

Переваги покупки будівельного спорядження на сайті інтернет-магазину Yato 24:

  • висока якість матеріалів. Всі інструменти та спецодяг, який продається на сайті нашого інтернет-магазину відповідає світовим вимогам якості та безпеки. Тому, купуючи страхувальні системи Yato, ви можете ні про що не турбуватися.

  • широкий асортимент товарів. Крім різних страхових систем для будівельників, ви можете купити багато необхідних інструментів і техніки, яка використовується в цій галузі.

  • професійна консультація менеджерів інтернет-магазину Якщо ви ще не визначилися з вибором страхової системи або будь-яким іншим обов'язковим інструментом, то вам із задоволенням допоможуть зробити вибір на користь більш відповідного.

  • хороші відгуки покупців. Перед покупкою таких елементів, як страхувальні системи, важливий досвід користувача і відгуки. Саме спорядження фірми Yato отримує одні з найкращих оцінок.

  • вигідні ціни. Якщо порівнювати якість та ціну на асортимент магазину Yato, то можна приємно здивуватись. Оскільки ціни на інструменти та інші товари тримаються на демократичному рівні за дуже високої якості.

  • постійні знижки клієнтам. Необхідно звернути увагу на те, що майже завжди діють гарні знижки на певну кількість товарів.

  • швидка та зручна доставка.

Ремень безопасности.

Страхувальні системи: що важливо знати?

Працюючи із страховими системами, необхідно обов'язково мати певний рівень фізичної підготовки. Так як це робота не з легких і вимагає особливих умінь та деякої навіть практики.

Перед тим, як вибрати систему страхування, важливо також врахувати і цей нюанс.

Важливо перед покупкою страхових систем враховувати, що для ефективної роботи та безпечного повного процесу потрібно мати стандартний набір спорядження. А для більш складних робіт на висоті важливо розглядати та підбирати кожен елемент із особливою увагою.

Крім того, для роботи на висоті два і більше метрів потрібні мотузки. Як правило, одну мотузку використовують під час підняття нагору, а друга є страхувальною. Використовуючи лише дві мотузки, процес вважається безпечним. Важливо також врахувати, що мотузка повинна відповідати спеціальним стандартам і її діаметр повинен бути не меншим за 10 міліметрів.

Робота на великій висоті – це завжди певний ризик, тому дуже важливо використовувати страхові системи виключно високої якості. Наприклад, такі як виготовляє польський виробник Yato. Це допоможе врятувати життя майстра та уникнути багатьох проблем у майбутньому.