Жодне будівництво не може обійтися у своєму величезному арсеналі інструментів без високоточного косинця фірми Yato. А з рук майстра цей інструмент майже ніколи не виходить.

У цій статті ми розповімо вам, який косинець вибрати і на які параметри найкраще звертати увагу перед покупкою.

В цій статті:

Який косинець вибрати: що потрібно знати?

Будівельний косинець - це багатофункціональний інструмент, за допомогою якого можна виміряти угли, перевірити відповідність та рівність двох поверхонь. Крім будівництва косинець Yato також використовують досить часто в слюсарних та монтажних роботах.

Давайте спочатку розберемося, що собою являє косинець. Насправді у конструкції будівельного косинця з'єднуються дві лінійки під гострим кутом 90 градусів. Завдяки цьому фахівці можуть провести більш точні виміри та продовжити якісно виконувати роботу.

Крім того, перед тим як вибрати будівельний косинець необхідно звернути увагу, що за способом використання всі косинці діляться на вимірювальні, столярні та універсальні.

Виходячи з вашої подальшої мети, рекомендується робити вибір на користь конкретного.

Угольник.

Будівельні косинці: види

Перед покупкою косинця важливо дізнатися все про цей елемент, щоб надалі насолоджуватися процесом роботи. Перш за все, необхідно врахувати, що всі косинці на вітчизняному ринку діляться на такі види (дивіться в таблиці):

Види косинців

Головні особливості

Широкі косинці

  • як правило в таких косинцях одна сторона широка, що дозволяє зберігати стійкість інструменту

Плоскі косинці

  • з плоскими основами (в основному їх два)

  • точність 0,1 і 2

Лекальні косинці

  • дуже високоточні

  • одна сторона коротша, ніж інша

Лекальні циліндричні косинці

  • найчастіше використовуються для метрології та машинобудування

Лекальні плоскі косинці

  • використовують для малювання розмітки на поверхнях

 

Кутники Yato: головні критерії вибору

Завдяки косинцю Yato можна без проблем здійснити всі необхідні виміри з високою точністю. Але, перед покупкою зверніть увагу також на такі важливі параметри:

  • матеріал. Найбільш поширеними матеріалами для виготовлення косинців є алюміній та сталь. При виборі косинця важливо враховувати з чого виготовлений його корпус, щоб уникнути тріщин та швидкого зносу. А такі матеріали як сталь та алюміній прослужать довго і будуть досить міцними до різних несприятливих впливів та пошкоджень.

  • довжина лінійки. Стандартні розміри всіх косинців (точніше однієї з лінійок) становить від 25 сантиметрів. Робити вибір найкраще, виходячи від того, де і для яких робіт ви використовуватимете косинець Yato. Насправді, не завжди вам знадобиться дуже довгий косинець.

  • спосіб з'єднання лінійок між собою. Перед покупкою даного інструменту не менш важливо звертати увагу на спосіб з'єднання лінійок із колодкою. Оскільки, чим вищий ступінь фіксації, то довшим буде період служби.

  • клас. В Україні доступні косинці від нульового до третього класу точності.

  • додаткові опції. Якщо у вас немає конкретних переваг і ви не знаєте, який косинець вибрати, то можна легше визначитися, виходячи з наявності додаткових опцій. Наприклад, у багатьох сучасних косинцях можна зустріти вже вбудований транспортир, рукоятку на корпусі, магнітну смужку і навіть спеціальний отвір для зручного зберігання.

Можна назвати ще багато нюансів, які впливатимуть на процес роботи. Але, знаючи ці основні, ви зможете зробити чудовий вибір.

Угольник.

Де придбати косинець Yato?

За хорошими інструментами та вимірювальною технікою професіонали своєї справи завжди звертаються вже до перевірених виробників. Польський бренд професійних інструментів Yato вже давно завоював довіру багатьох покупців. Купити інструменти даного бренду можна в інтернет-магазині Yato 24.

Переваги купівлі косинців в інтернет-магазині Yato 24:

  • оригінальний товар. Купуючи інструменти у представника, ви можете зовсім не турбуватися про їхню якість. Тут продаються виключно оригінальні інструменти.

  • гарантія якості. З кожним товаром іде гарантійний талон, що підтверджує високу якість придбаного косинця.

  • професійна консультація менеджерів магазину. Консультанти інтернет-магазину завжди готові вам допомогти правильно вибрати косинець, або будь-який інший інструмент.

  • широкий асортимент товарів. У переліку товарів можна знайти всі необхідні інструменти та техніку, починаючи від найменших потреб та закінчуючи спеціалізованими категоріями.

  • система постійних знижок клієнтам. Практично завжди на нашому сайті можна зустріти спеціальні пропозиції на конкретну групу товарів Yato.

  • низька цінова політика. Важливо враховувати, що ціни на товари в міру доступні.

  • швидка та зручна доставка в потрібне вам місто України.

Як ви вже зрозуміли, що вибір будівельного косинця Yato не з легких. Перед покупкою інструментів та вимірювальної техніки важливо завжди виходити від індивідуальних уподобань та заданих наперед параметрів. Це допоможе вам вибрати інструменти, з якими зручно працюватиме. А це головне у житті будь-якого майстра. Купуйте інструмент виробництва фірми Yato і завжди насолоджуйтесь процесом роботи.