Власником автомобілів просто не обійтися без домкрата Yato. Вибрати відповідний домкрат для конкретного класу авто не так вже й легко як здається на перший погляд. Саме тому ми зараз вам розповімо, який підкатний домкрат вибрати для позашляховика і, на які параметри необхідно звертати увагу перед покупкою.

В цій статті:

Типи домкратів для позашляховиків

Вибирати домкрат Yato необхідно виходячи з того, які завдання плануєте вирішувати, з його допомогою.

Отже, для початку давайте розберемо найпоширеніші типи домкратів для позашляховиків:

Тип домкрату

Особливості інструменту

Пневматичні

  • Велика вантажопідйомність.
  • Хороша стійкість.
  • Підходять для використання навіть на нерівних поверхнях.
  • Працюють за рахунок надходження стисненого повітря.

Механічні

  • Компактний розмір.
  • Є кілька видів: рейкові і гвинтові.

Гідравлічні

  • Є кілька видів: темно-зелені і підкатні.
  • Висока вантажопідйомність в своєму класі.
  • Досить компактні.
  • Багато важать.
  • Велика висота підйому (одна з найвищих).
  • Рекомендується використовувати тільки на рівних майданчиках.

Якщо проаналізувати всі види і параметри домкратів, то для роботи з позашляховиками підійдуть всі три типи домкратів. Але все ж, вам необхідно зупинити свій вибір тільки на одному з них.

Який підкатний домкрат вибрати для позашляховика

Давайте детальніше розглянемо третій вид домкратів, а саме підкатні (гідравлічні) домкрати Yato. Це вам допоможе відповісти на питання, який підкатний домкрат вибрати для позашляховика.

Почнемо з того, що в порівнянні з іншими домкратами, підкатні займають значно менше місця. Тому, купивши підкатний домкрат Yato, вам буде набагато легше його зберігати у себе в гаражі і транспортувати.

Також рекомендуємо звернути увагу на те, що підкатні домкрати Yato славляться своєю величезною вантажопідйомністю і це значить, що домкрат з легкістю може підняти і втримати любий позашляховик.

Варто звернути увагу на домкрат підкатний фірми Yato (а саме модель YT-17211). Його вантажопідйомність становить 3 000 кілограм (3 тонни). При тому, що висота підйому - від 130 до 465 міліметрів. Важить інструмент всього 29 кілограм. Такими домкратами часто користуються в автомайстернях і СТО, а також купують для будівельних майданчиків, щоб піднімати найважчий вантаж. Перевагою таких інструментів є те, що з їх допомогою можна піднімати необхідні об'єкти практично з рівня землі. Без сумніву, що це найпопулярніший домкрат для позашляховиків.

Домкрат поднимает внедорожник.

Як вибрати домкрат для позашляховика

З огляду на те, що навіть самий маленький і компактний автомобіль важить сотні кілограмів, підняти самостійно позашляховик без застосування сторонніх предметів просто неможливо.

Для того, щоб ваш майбутній домкрат фірми Yato виконував на сто відсотків, поставлені завдання, необхідно підійти до його вибору дуже серйозно.

Отже, почнемо з того, що:

  1. Вантажопідйомність домкрата. Необхідно дізнатися точну вагу свого автомобіля і додати до неї кілька сотень. Ця цифра і буде визначати потрібну вантажопідйомність майбутнього інструменту.
  2. Висота підйому. При виборі домкрату Yato дуже важливо дізнатися його максимальну та мінімальну висоту підйому. Вона повинна бути такою, щоб вам було зручно лагодити машину. Тут необхідно враховувати кліренс авто і власні потреби.  
  3. Матеріал. Це дуже важливий критерій всіх інструментів. Домкрати повинні бути зроблені виключно з якісних і міцних матеріалів, таких як сталь або алюміній (цей матеріал допускається для домкратів, які призначені для підняття не дуже великого вантажу).  
  4. Стійкість. Це, мабуть, один з найважливіших критеріїв, за якими потрібно вибирати для себе домкрат. Тому наперед з'ясуєте стійкість інструменту. Наприклад, найбільш стійкими вважають домкрати типу ромб, а ось гвинтові отримали не настільки високу оцінку по даному параметру.
  5. Опорна площадка домкрата. Велика опорна площа найчастіше необхідна працівникам автосервісів.
  6. Вага інструменту.  

Необхідно звернути увагу на те, що всі домкрати Yato мають хороші відгуки покупців і підходять, як до професійного використання, так і їх часто купують для домашнього використання.

Домкрат для джипа.

Домкрат Yato: де купити

Якщо ви шукаєте дійсно хороший домкрат, то ви звернулися за адресою. На сайті нашого інтернет-магазину Yato 24 ви знайдете домкрат, який прослужить вам довго.

Переваги покупки домкратів на сайті Yato 24:

  • Гарантія якості. Кожен інструмент, включаючи домкрати, який ви купите тут, оригінальний і без підробок. Крім того, при покупці ви отримаєте гарантійний талон.
  • Великий асортимент. Тут завжди великий вибір інструментів для професійного використання і для будинку.
  • Професійна консультація. Якщо у вас виникнуть проблеми з вибором. Менеджери компанії в потрібний момент завжди радо допоможуть.
  • Швидка доставка в будь-який куточок України.
  • Приємні ціни.

Ми сподіваємося, що після того, як ви ознайомилися з усією інформацією тут, вибір домкрата для позашляховика став набагато легше. Інтернет-магазин Yato пропонує широкий асортимент домкратів, в тому числі і для позашляховиків. Якщо ви хочете купити цей незамінний інструмент, то звертайтеся до нас.

Подкатной домкрат Yato.